Makine Dairesiz Asansör

Makine dairesiz asansörler özellikle daha yoğun yolcu trafiği olan ve daha yüksek ticari binalarda tasarımcılar, inşaatçılar ve bina sahipleri için önemli avantajlar sağlar.

Bina hacminde tasarruf sağlar.

Üstün kontrol teknikleri ve ile eşsiz duruş hassasiyeti.

Her çeşit binaya kolayca entegrasyon.

Kaldırma ünitesinin üstün performansı ile sessiz ve konforlu seyir.

Daha az kalkış akımı, daha az enerji kullanımı.

Hızlı ve etkin montaj.

Hidrolik Asansör

Seyir mesafesinin çok olmadığı orta yükseklikteki binalarda hem konfor hem de maliyet açısından önemli bir alternatif oluşturmaktadır.

Makine dairesi gerektirmez.

Pompa ünitesi bina içinde herhangi bir yere kurulabilir.

Sürtünme asgaridir, sessiz çalışır.

Duruş ve kalkışlar sarsıntısızdır.

Kabin üst kısmından asılmadığımdan teras ve çatı katına durak yapılabilir.

Elektrik kesilmesi halinde kat arasında kalmaz.

İnsan Asansörleri

Şahıs asansörleri binaların projelendirilme aşamasında yapılan trafik hesaplamalarına ve avan projelerine uygun olarak imal edilip, yerlerine monte edilir. Şahıs asansörlerinin hızları, binanın yüksekliğine göre 7 M/sn hıza kadar yapılabilir.

Projelendirme safhasında imalat ve montaj aşamasının sonuna kadar tüm kademeler, uzman ekiplerimiz tarafında kontrol edilerek son kullanıcıya en uygun hale getirilir.

Özürlü Asansörleri

Normal asansör sistemlerinin kurulması mümkün olamayan yerlerde Bir koltuk veya platform asansörünün kurulumu sayesinde fiziksel nedenlerden dolayı gerçekleştirilemeyen birçok işlevin kolayca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Bu tip asansörler ağırlıklı olarak yaşlılık sebebi ile taşınmakta güçlük çeken veya fiziksel engelleri bulunan insanların taşınmasına yardımcı olmak amacı ile tek kişilik şekilde ve merdiven kenarlarına kurulan bir sistemle tasarlanır.

Sedye Asansörleri

Sedye asansörleri genellikle 1600 Kg, 2000 Kg ve 2500 Kg’a kadar taşıma kapasitede imal edilirler. Diğer asansörlerden ayrıcalıklı özelliği; hastanın konforu ve daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınmasını amaçlamaktadır.

Elektrik kesilmelerine karşı önlem, ayarlanmış ışık akışı anti bakteriyel tedbirler, gibi ekstra donanımlar ilave edilmiş asansörlerdir.

Yük Asansörleri

Genellikle insan refakatinde yük taşıması için ön görülen asansörlerdir. Konfor amacından çok ihtiyaçlara cevap vermesi ve kaldırma kapasitesi ön planda tutulmuştur.

Bu tip asansörlerde genelde hızın düşmesi dikkate alınmayarak kaldırma kapasitesini yükseltmek için palanga sistemler kullanılır. Aynı sınıfta incelenen araç asansörleri ise kabini ticari olmayan motorlu araçları taşıyacak boyutlarda yapılmış olan asansörlerdir.

Panaromik Asansörler

Panaromik asansörler açık hava mekânlarında, alışveriş merkezlerinde, otel gibi yapılarda başarıyla monte edilebilmektedir. Panoramik asansörün en büyük özelliği kapılarının yan ve/veya arka cephelerinin tamamen camdan üretilmesidir.

Cazip tasarımların, müşteri beklentilerini ve kullanıcıların kullanım keyfini eşsiz bir şekilde birleştiren özel bir çözümdür. Görsellik açısından asansör tasarımından elde edebileceğinizin en iyisidir.

Monşarj Asansörleri

Servis asansörü olarak da tanımlanan bu asansör çeşitleri boyutları ve yapım şekli itibari ile insanların giremeyeceği bir kabini olan sabit asansör çeşididir.

Bu tip asansörler 50 Kg ile 300 Kg arasında çeşitlendirilebilirler. Bu tip asansörler genellikle restoran, otel, banka, villa gibi yerlerde kullanılırlar.

Araç Asansörleri

Genellikle otoparklarda, otomotiv firmalarında, araç servislerinde kullanılmaktadır. Elektrik tahrikli veya hidrolik tahrikli olarak imal edilebilir.

TEKLİF ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!